CAPSI - 813 300
C/ Roc dels Escolls, 7 - Edifici III - 2şA
AD500 Andorra la Vella
capsi@andorra.ad
 
Bibiana Sans Sansa

Psicòloga Especialista en Clínica (infants i adults)
Psicòloga Jurídica i Forense


Membre nº 10/114 del Col·legi de Psicòlegs d’Andorra.

FORMACIÓ: Especialista en Psicologia Clínica (via P.I.R.). 3 anys de residència a l’Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona).
Màster en Psicologia Forense per l'ISEP.
Diplomada en Estudis Avançats (D.E.A.) per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Premi Extraordinari de llicenciatura. Beca d’estudis per la Universitat de Califòrnia Los Angeles (U.C.L.A.).

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL: Compta amb 12 anys de formació i experiència laboral com a psicòloga clínica infanto-juvenil i d’adults en l’àmbit privat i en hospitals de referència de Catalunya i Andorra (Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Clínic de Barcelona, Institut Català d'Oncologia, Hospital Benito Menni de Sant Boi, Hospital Nostra Senyora de Meritxell).
 
DOCÈNCIA:Ha estat tutora d’estudiants en pràctiques i de residents de psicologia clínica. Profesora d'Estadística a IBACS, acadèmia de preparació pel PIR a Barcelona durant 6 anys. Organitza i participa regularment en tallers, xerrades i formacions dins l’àmbit de la psicologia.  

INVESTIGACIÓ
: Ha participat en diversos projectes de recerca i ha estat  publicat diversos articles en revistes científiques d’alt impacte tant nacionals com internacionals. Va obtenir un contracte com a investigadora post Formació Sanitària Especialitzada de l’Institut Carlos III. Assisteix de manera regular a congressos, jornades i cursos d’actualització.