CAPSI - 813 300
C/ Roc dels Escolls, 7 - Edifici III - 2şA
AD500 Andorra la Vella
capsi@andorra.ad
 
SERVEIS

Les principals àrees que abordem a CAPSI són:

Àrea Infanto-juvenil
En la primera etapa de la vida és molt important detectar les característiques i trets de personalitat de l’infant que li dificultin el seu benestar present però també que li permetin desenvolupar-se i viure en plenitud en les etapes posteriors. Des de CAPSI pensem que és important treballar en millorar les dificultats de l’infant, però també en potenciar les seves habilitats i estimular les capacitats per ajudar-lo a adquirir una bona autoestima i els recursos vitals per afrontar amb salut tot tipus de sofriments emocionals posteriors.

Com és sabut, l’adolescència és una etapa de la vida que acostuma a ser complicada degut als grans canvis mentals i corporals que es viuen. És una etapa en la que l’infant passa a ser un jove que entra poc a poc en el món dels adults. A CAPSI creiem que, després de la infància, l’etapa més delicada i important és la de l’adolescència, perquè és quan s’instauren i es consoliden els trets de personalitat i temperament de la infància. Treballar les dificultats o trastorns en aquesta etapa pot evitar la cronificació o la repetició en l’edat adulta.

Àrea d'Adults
La etapa adulta és la més llarga de la vida i, per lo tant, és en la que se’ns manifesten més moments de benestar i de sofriment. Els moments de sofriment, poden convertir-se en algun moment en un trastorn o problemàtica greu, provocant un important deteriorament de la nostra qualitat de vida. A CAPSI treballem per prevenir, millorar i minimitzar les dificultats o trastorns psicològics per a gaudir d’una vida de qualitat pel que fa la salut.

Psicologia de l'esport
La psicologia de l’esport no tracta amb “pacients” sinó amb esportistes o equips esportius que desitgen millorar el seu rendiment o arribar a la alta competència. A CAPSI ens ocupem de l’assistència als esportistes, atletes, equips així com de l’assessorament als entrenadors, professors, directius o pares i mares dels esportistes. El treball del psicòleg s’enfoca a optimitzar els recursos de l’esportista i a contribuir en el progrés de la qualitat del maneig tàctic i de comunicació dels professionals.